Ibland är det kul att mobbas :)Apg29 idioten skriver här följande:

Jag anser att det är fel någonstans när en kyrkans man som ärkebiskopen Anders Wejryd kan få en hedersdoktorhatt vid Sveriges lantbruksuniversitet i Uppsala för sina "insatser i klimatfrågan".

Men det blir väl så snurrigt när man inte gör det som man är kallad till utan allting annat som inte hör Guds rike till. Jesus kallar oss nämligen att predika evangelium och inte hålla på med klimatpolitik.

Men det är inte första gången en snurrig doktorshatt <--- (länk till något annat idiot inlägg) delas ut i det här landet. Vart skall det sluta?JAG anser att det är något fel när snurriga fanatiskt-kristna-idioter som denna får hatta runt fritt på stan och terrorisera hederligt folk.

Jag var i Stockholm igår och gick förbi plattan där en mumbo-jumbo människa, som vanligt, stod och tjötade om sin frälsare Jesus och hur mycket han älskar oss, och att vi ska ta emot honom och yadda yadda.

Jag funderade om jag skulle rycka tag i henne och be henne vara tyst, men min polare hann före och skrek högt och glatt åt henne att hålla käften.

Det var kul :)Over and Out

T


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback